tag:blogger.com,1999:blog-64751453626477482.post6325378779595910244..comments2024-02-08T22:05:24.192+00:00Comments on Smak mojej kuchni...: BajglePatihttp://www.blogger.com/profile/06680679778036185506noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-64751453626477482.post-4760694681825349882014-09-16T10:23:10.470+01:002014-09-16T10:23:10.470+01:00Dziękuję :) Dziękuję :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-64751453626477482.post-9765426924965130652014-09-16T10:16:11.054+01:002014-09-16T10:16:11.054+01:00Zaczyn można przetrzymać do popołudnia, wieczorem ...Zaczyn można przetrzymać do popołudnia, wieczorem zagnieść ciasto właściwe i na noc wstawić do lodówki (warto owinąć miskę folia spożywczą by nam ciasto nie wypłynęło).Patihttps://www.blogger.com/profile/06680679778036185506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-64751453626477482.post-49232918895761124162014-09-16T09:28:48.021+01:002014-09-16T09:28:48.021+01:00Witam serdecznie, przystapilam właśnie do procedur...Witam serdecznie, przystapilam właśnie do procedury wykonania bajgli i mam pytanie: czy czasy oczekiwania na zaczyn a później na ciasto w lodówce można wydłużyć? Zwłaszcza ten drugi o kolejne 12h? Źle rozplaanowalam wykonanie w czasie i akurat koniec czasu lodowkowego wypada mi w nocy :( Pozdrawiam cieplo i juz nie mogę się doczekać efektu końcowego :)Anonymousnoreply@blogger.com