Strony

poniedziałek, 2 grudnia 2013

Panierowany camembert

 Przepis na ekspresowy obiad! Camembert na ciepło w chrupiącej panierce. Podany z gotowanymi na parze warzywami świetnie sprawdzi się na obiad lub kolację. Polecam!
 

 
 
Panierowany camembert
 
Składniki na 2 porcje:
 
2 opakowania camembert
1 jajko
bułka tarta do panierowana
 
Wykonanie:
Ser panierujemy w jajku, bułce, ponownie w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Podajemy z warzywami gotowanymi na parze lub ulubioną surówką.
 
SMACZNEGO!
 

 


2 komentarze:

  1. Pierwszy raz jadłam taki w tym roku w Pradze... i byłam zachwycona :D Nie przejmowałam się nawet ilością kalorii... :P :D

    OdpowiedzUsuń

Aby dodać komentarz nie trzeba posiadać żadnego konta, najprościej wybrać opcję Anonimowy i podpisać się pod komentarzem.